Proiector de Camera Dreamcube

Cod: IDB-89311

Dreamcube reuseste sa relaxeze si sa adoarma pana si pe cei mai treji copii! mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

Caracteristici generale: Proiectorul poate functiona in mod continuu sau poate activat vocal. In cazul in care este liniste, aparatul ramane in standby in timp ce copilul doarme, insa se poate activa automat in cazul ...

Miniland Baby

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: In stoc

179 LEI

Dreamcube reuseste sa relaxeze si sa adoarma pana si pe cei mai treji copii!

Caracteristici generale:

Proiectorul poate functiona in mod continuu sau poate activat vocal. In cazul in care este liniste, aparatul ramane in standby in timp ce copilul doarme, insa se poate activa automat in cazul in care detecteaza ca bebelusul plange, astfel incat reuseste eficient sa-l linistieasca din nou si sa-l adoarma. Dupa 3 minute, in cazul in care copilul a adormit, va intra din nou in standby pentru a evita sa deranjeze copilul.

Este posibil alegerea a trei motive diferite pentru proiectie, in functie de preferintele copilului: cer instelat, motiv ocean, motiv cosmos. in mod suplimentar, proiectiile vin cu 15 melodii diferite si sunete. Pentru fiecare dorinta se gaseste ceva potrivit!

Posibilitati infinite de redare a sunetelor sau muzicii, prin conectarea proiectorului Dreamcube la propiul computer, laptop, tableta, smartphone, etc.

Dreamcube se adapteaza copiilor si parintilor: melodiile si proiectarea pot fi utilizate impreuna sau in mod independent, astfel incat bebelusul poate sa se bucure doar de proiectie sau doar de muzica si sunete, sau ambele impreuna.

Poate fi utilizat conectat direct la sursa de energie, fara grija pentru timpul de operare sau pe baterii, daca parintii doresc evitarea cablului.

Caracteristici tehnice:

Sursa energie: 3 x AAA 1.5 V-nu sunt incluse/Adaptor

Dimensiuni (cm): 10.3 x 10.3 x 10.3

Conectare audio: da

Melodii si sunete: 15

Motive proiectare: 3

Activare vocala: da

Volum ajustabil: 4 nivele

Baza incarcare si adaptor: da

Incarcare microUSB: da

Cablu conexiune audoi:da

Cod: IDB-89311 Categorie: Lampi Veghe Producător: Miniland Baby

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere