LEGO Jurassic World Urmarirea Pteranodonului

Cod: EVS-leg_75926

Construieste o scena de urmarire intensa inspirata din Jurassic World si ajuta-i pe Owen si pe vanator sa salveze Pteranodonul. mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

Acest set de joaca palpitant LEGO cu dinozauri contine o camioneta cu un lansator cu plasa, o pusca cu tranchilizante, doua minifigurine si un Pteranodon.Include minifigurina Owen, o minifigurina vanator si o figurina...

LEGO

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: Stoc 0

130 LEI

Alerta produs

Anunta-ma cand produsul revine in stoc

Construieste o scena de urmarire intensa inspirata din Jurassic World si ajuta-i pe Owen si pe vanator sa salveze Pteranodonul.

Acest set de joaca palpitant LEGO cu dinozauri contine o camioneta cu un lansator cu plasa, o pusca cu tranchilizante, doua minifigurine si un Pteranodon.
Include minifigurina Owen, o minifigurina vanator si o figurina Pteranodon.
Setul contine o camioneta de mare viteza cu un lansator cu plasa de captura, un cufar pentru depozitarea unui ou de dinozaur si doua suporturi pentru o cheie si pentru pusca cu tranchilizante.
Pteranodonul are aripi articulate si falci care se deschid. Este inclusa si o arma tranchilizanta cu seringa galbena. Printre accesorii se numara o cheie si un ou de dinozaur.
Camioneta de mare viteza masoara peste 8 cm inaltime, 10 cm lungime si 6 cm latime. Pteranodonul are o inaltime de peste 3 cm.

Numar de piese: 126

Varsta: 7-12 ani

Cod: EVS-leg_75926 Categorie: LEGO Jurassic World Producător: LEGO

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere