LEGO Technic Mack Anthem

Cod: EVS-leg_42078

Exploreaza designul inovator cu camionul Mack Anthem! mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

Invata despre ingineria si designul modern cu aceasta varianta Lego Technic autentica a camionului cu remorca Mack Anthem.Dezvoltat impreuna cu Mack Trucks Inc., acest model include numeroase detalii si functii, print...

LEGO

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: Stoc 0

780 LEI

Livrare gratuită

Alerta produs

Anunta-ma cand produsul revine in stoc

Exploreaza designul inovator cu camionul Mack Anthem!

Invata despre ingineria si designul modern cu aceasta varianta Lego Technic autentica a camionului cu remorca Mack Anthem.
Dezvoltat impreuna cu Mack Trucks Inc., acest model include numeroase detalii si functii, printre care sunt incluse directia pe axul fata, tractiune pe spate si un motor cu 6 cilindri in linie cu pistoane si radiator cu elice.
Remorca detasabila are stabilizatoare extensibile cu talpi articulate, macarale sincronizate pentru incarcare si descarcare pe lateral si un container cu usi care se pot bloca, iar cabina soferului are portiere care se deschid, scaune ajustabile, bord detaliat, volan legat la directie, parasolare si un pat.
Acest model avansat de constructie 2-in-1 include si un ornament pe capota cu mascota Mack si poate fi reconstruit ca si o varianta detaliata a unei masini de gunoi Mack LR.
Setul este construit cu o caroserie autentica, directie pe fata, tractiune pe spate, motor cu 6 cilindri in linie si pistoane si ventilator functional, cabina cu portiere care se deschid, scaune ajustabile, bord detaliat, volan functional, parasolare, pat si oglinzi retrovizoare ajustabile.
Contine si o remorca detasabila cu stabilizatoare extensibile, o pereche de macarale sincronizate si un container cu usi care se pot bloca.
Sunt incluse si elemente speciale cu logo-ul producatorului, plus un ornament pe capota cu mascota Mack® si o colectie de autocolante autentice.
Schema de culori cu gri, negru, alb si verde.
Controleaza camionul, extinde stabilizatoarele si foloseste macaralele sincronizate pentru a incarca sau descarca din lateral containerul pe remorca.
Deschide capota pentru a dezvalui un motor cu 6 cilindri in linie si pistoane functionale si ventilator functional.
Deschide panourile laterale pentru a accesa rezervoarele de combustibil.
Acest model avansat de constructie Lego Technic este creat pentru a oferi o experienta de constructie captivanta si satisfacatoare.
Camionul cu remorca Mack Anthem cu bratul de macara si picioarele extinse masoara peste 27 cm inaltime, 83 cm lungime si 18 cm latime, si peste 22 cm inaltime, si 15 cm latime cu ele retractate.
Mack LR masoara peste 19 cm inaltime, 58 cm lungime si 17 cm latime cu furca si containerul coborat, si peste 33 cm inaltime cu furca si containerul ridicat.

Numarul pieselor in cutie: 2595

Varsta recomandata: 11-16 ani

Cod: EVS-leg_42078 Categorie: LEGO Technic Producător: LEGO

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere