Set Creioane Cerate Crayon Rocks 64 buc/32 culori

Cod: OKD-IMNZ-4

64 creioane cerate, avand o forma jucausa de pietricica, fabricate din ceara moale de soia si colorate cu pulberi minerale. mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

64 de creioane cerate, avand o forma jucausa de pietricica, textura moale si culori diverse - instrumentul potrivit pentru orice copil dornic sa se familiarizeze cu scrisul sau desenul! Designul in forma de pietricica...

Crayon Rocks

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: In stoc

189 LEI

64 creioane cerate, avand o forma jucausa de pietricica, fabricate din ceara moale de soia si colorate cu pulberi minerale.

64 de creioane cerate, avand o forma jucausa de pietricica, textura moale si culori diverse - instrumentul potrivit pentru orice copil dornic sa se familiarizeze cu scrisul sau desenul!
Designul in forma de pietricica este special conceput pentru a intari muschii tripod si a forma prinderea cu trei degete.
Aceste mici pietricele pregatesc degetele si manutele celor mici pentru scriere, permitandu-le sa deseneze sau scrie mult mai facil comparativ cu creioanele obisnuite. Forma speciala de pietricica permite copiilor sa deseneze cu miscari ferme si largi, lasand urme consistente pe suprafata de lucru si intarindu-le astfel increderea in abilitatile lor artistice.Totodata, ele consolideaza muşchii mainii, dezvoltand abilitatile motorii la acest nivel si adaugand in timp finete si precizie miscarilor.
Nici copiii mai mari sau adultii nu pot sta departe de micile pietricele - forma lor jucausa, culorile vii, pastelate si textura fina sunt tot atatea motive de a le folosi in nesfarsite combinatii pline de energie si imaginatie!
Creioanele sunt fabricate din ceara moale de soia si colorate cu pulberi minerale, avand culori pastelate si texturi delicate. Aceasta compozitie speciala, 100% naturala, le recomanda chiar si pentru cei care au alergie la gluten.
Datorita numarului mare de culori, aceasta varianta cu 64 de creioane este foarte potrivita pentru utilizari frecvente, fiind recomanda pentru gradinite, clase pregatitoare sau locuri de joaca.
Specificatii: fabricate din culturi de soia crescute in mod regenerabil in SUA. Colorate cu pulberi minerale. Respecta standardul ASTM D 4236. Sunt recomandate si copiilor cu alergie la gluten.
Dimensiuni produs: 32 de culori x 2 bucati din fiecare culoare = 64 de bucati in cutie de carton, fiecare pietricica Crayon Rocks are aproximativ 3 cm lungime.
AVERTISMENT: Pericol de inghitire! Produsul contine piese mici si nu este recomandat copiilor sub 3 ani!
Cod: OKD-IMNZ-4 Categorie: Rechizite Producător: Crayon Rocks

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere