Dispozitiv preparare orez/paste Babycook Solo si Babycook Duo

Cod: ERF-B912466

Acest dispozitiv pentru preparare orez include ca bonus si cateva retete speciale de preparare a orezului si pastelor pentru beb mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

Robotul Babycook este singurul astfel de aparat cu ajutorul caruia se pot prepara nu numai piureuri, ci si orez, paste sau fasole. Pentru prepararea orezului, pastelor sau fasolii, Beaba a creat un dispozitiv special ...

Beaba

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: In stoc

110 LEI

Acest dispozitiv pentru preparare orez include ca bonus si cateva retete speciale de preparare a orezului si pastelor pentru beb

Robotul Babycook este singurul astfel de aparat cu ajutorul caruia se pot prepara nu numai piureuri, ci si orez, paste sau fasole.
Pentru prepararea orezului, pastelor sau fasolii, Beaba a creat un dispozitiv special de preparare, dispozitiv ce este compatibil NUMAI cu robotii Babycook Duo si Babycook Solo.

 
Pentru prepararea acestor alimente, se inlocuieste cosul de fierbere al vasului Babycook Solo sau Babycook Duo cu dispozitivul de preparare orez.
Se pune apa pana la nivelul 3 in partea de fierbere a robotului Babycook, iar in dispozitivul de preparare orez se pun orezul sau pastele si apa respectand cantitatile indicate in manualul de utilizare al aparatului. Se inchide apoi capacul vasului Babycook si se porneste functia de Steamer a robotului Babycook.
Atunci cand fierberea este completa, aparatul va emite o avertizare sonora si se va opri.
Acest dispozitiv pentru preparare orez include ca bonus si cateva retete speciale de preparare a orezului si pastelor pentru bebe.
Dispozitivul pentru preparare orez este fabricat dintr-un material care nu conine Bisphenol A.
Cod: ERF-B912466 Categorie: Roboti Bucatarie si Accesorii Producător: Beaba

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere