Saltea patut copii Candide Essentiel 70 x 140 cm Candide

Cod: IDB-543821

Salteaua Essentiel este salteaua clasica produsa de Candide, pentru un somn linistit si confortabil al copilului. mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

Candide garanteaza calitatea saltelelor sale, acestea fiind produse in Franta. Fiecare proces de productie este atent controlat, iar pentru asigurarea calitatii superioare in mod continuu, saltelele produse sunt supus...

Candide Baby

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: In stoc

350 LEI

Salteaua Essentiel este salteaua clasica produsa de Candide, pentru un somn linistit si confortabil al copilului.

Candide garanteaza calitatea saltelelor sale, acestea fiind produse in Franta. Fiecare proces de productie este atent controlat, iar pentru asigurarea calitatii superioare in mod continuu, saltelele produse sunt supuse testelor in mod frecvent. 

Producator de saltele si alte articole pentru copii, Candide are experienta de peste 30 de ani in domeniu. Toate articolele dezvoltate si create de catre specialistii de la Candide sunt in prima faza testate si analizate impreuna cu medici pediatrii si parinti, dupa care sunt lansate in productie. 

Intrucat articolele Candide sunt realizate conform celor mai stricte reguli in vigoare, cu materii prime aprobate de catre diverse institute si laboratoare de referinta, saltelele Candide sunt garantate timp de 5 ani de zile, in conditii normale de utilizare. 

Beneficiile utilizarii saltelei Candide Essentiel:

- confort traditional multumita densitatii uniforme.
- raport pret calitate imbatabil. 
- siguranta utilizarii unei saltele de calitate datorita experientei Candide de peste 30 de ani in producerea de saltele pentru copii, cu materiale de calitate, conform celor mai exigente criterii.

Confort:

- saltea ferma, dar in acelasi timp supla si confortabila pentru copil.

Materialele din care este realizata salteaua Candide Essentiel:

- spuma poliuretanica agreata de catre Europur, cu un concept de fabricatie special care reduce sensibil efectele de sera. Printre beneficiile utilizarii acestui tip de spuma, se numara posibilitatea corpului de a respira, multumita celulelor deschise ale spumei, evitand astfel riscul aparitiei iritatiilor.
- husa realizata din 70% poliester si 30% polipropilena.

Materialelel textile sunt certificate OekoTex. Eticheta OekoTex este confirmarea faptului ca toate materialele textile respecta un standard foarte strict si nu contin materiale daunatoare sanatatii. Pentru ca materialele textile sa treaca testul OekoTex, sunt luate in considerare peste 100 de criterii in cadrul mai multor teste.

Materialele utilizate la producerea acestei saltele beneficiaza de tratamente speciale anti-microbiene si anti-acariene, pentru protectie de lunga durata.

Detalii tehnice:

- dimensiuni: 140 cm x 70 cm
- grosime: 10 cm
- densitate: 16 kg/mc
- gama Candide: medium
- produsa in Franta conform EN 597-1

Cod: IDB-543821 Categorie: Saltele Patut Producător: Candide Baby

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere