Scaun Auto Sirona M2 i-Size Manhattan Grey

Cod: ERF-CYBEX-518000357

Sistemul Sirona M2 i-Size are un sistem de click-in care permite un schimb usor intre pozitia inainte si inapoi. mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

Noul model CYBEX Sirona M2 i-Size respecta noile cerinte si reglementari europene pentru scaunele auto ECE R-129. Aceasta noua "Reglementare I-size" prevede ca copiii cu varsta de 15 luni sau mai mici trebuie sa calat...

Cybex

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: Stoc 0

2.114 LEI

Livrare gratuită

Alerta produs

Anunta-ma cand produsul revine in stoc

Sistemul Sirona M2 i-Size are un sistem de click-in care permite un schimb usor intre pozitia inainte si inapoi.

Noul model CYBEX Sirona M2 i-Size respecta noile cerinte si reglementari europene pentru scaunele auto ECE R-129. Aceasta noua "Reglementare I-size" prevede ca copiii cu varsta de 15 luni sau mai mici trebuie sa calatoreasca intr-un scaun pentru sugari orientat spre spate, care este considerat cel mai sigur mod de transport de catre multi experti, inclusiv organizatii de consum si de sanatate, cum ar fi ADAC si organizatia germana de testare a consumatorilor Stiftung Warentest.

  • Sistem integrat LSP
  • Functia de inclinare cu o mana
  • Tetiera ajustabila in inaltime
  • Sistemul de clic pentru a schimba pozitia scaunului

Cand se utilizeaza CYBEX Sirona M2 i-Size, copilul poate fi transportat intr-o pozitie orientata spre spate de la nastere pana cand ajunge la 105 cm inaltime (aproximativ 4 ani). Noul design inteligent inseamna ca si copiii mai in varsta au destul loc pentru picioare, pentru a sta confortabil. Dar nu ocupa nici prea mult spatiu - poate fi usor instalat in masini mai mici. Functiile suplimentare, cum ar fi functia de inclinare cu o singura mana, ofera o mai mare comoditate si usureaza utilizarea zilnica.

Reduce in mod semnificativ riscul de ranire in cazul unei coliziuni frontale.

Noul model Sirona M2 i-Size va permite sa transportati copiii cu fata inapoi de la nastere pana la o inaltime de 105 cm (aproximativ 4 ani).

Sistemul Sirona M2 i-Size are un sistem de click-in care permite un schimb usor intre pozitia inainte si inapoi.

In functie de preferintele dvs., modelul Sirona M2 i-Size poate fi de asemenea utilizat ca scaun pentru masina orientat in fata pentru copiii cu varste cuprinse intre 16 luni si 76 cm si peste (pana la 105 cm).

Sistemul integrat de protectie laterala la impact lateral (Sistemul LSP) se indoaie pe partea cu care se confrunta usa, reducand forta unei coliziuni cu impact lateral intr-un stadiu foarte scurt de impact.

Indiferent daca este orientat spre spate sau spre fata, sistemul integrat de protectie a impactului lateral CYBEX Sirona M2 i-Size (sistemul LSP) creste nivelul de siguranta in cazul unei coliziuni la impact lateral. Sistemul LSP poate fi indoit si reduce forta unei coliziuni la impact in combinatie cu protectia capului si a umarului.

O instalare cu un singur clic cu ISOFIX, atat in spate cat si in fata, permite o instalare simpla si garanteaza o siguranta sporita.

Sirona S i-Size este asigurata cu ajutorul sistemului ISOFIX al masinii si nu necesita fixare suplimentara. Un indicator de instalare ajuta de asemenea la prevenirea unei posibile utilizari incorecte.

Specificatii:

  • lungime/latime/inaltime: 720/440/660 mm 
  • greutate: 10.5 kg 
  • ECE R-129 
  • Proiectat si construit in Germania
Cod: ERF-CYBEX-518000357 Categorie: Scaune Auto 0-18 Kg Producător: Cybex

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere