Scaun auto Pallas M-Fix Autumn Gold

Cod: ERF-CYBEX-518000445

Pallas M-fix creste impreuna cu copilul si in acelasi timp ofera siguranta excelenta timp de minim 11 ani. mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

Membru al familiei de scaune auto Pallas, de nenumarate ori castigatoare in teste, Pallas M-fix Autumn Gold creste impreuna cu copilul si in acelasi timp ofera siguranta excelenta timp de minim 11 ani. perna frontala ...

Cybex

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: Stoc 0

1.550 LEI

Livrare gratuită

Alerta produs

Anunta-ma cand produsul revine in stoc

Pallas M-fix creste impreuna cu copilul si in acelasi timp ofera siguranta excelenta timp de minim 11 ani.

Membru al familiei de scaune auto Pallas, de nenumarate ori castigatoare in teste, Pallas M-fix Autumn Gold creste impreuna cu copilul si in acelasi timp ofera siguranta excelenta timp de minim 11 ani.

  • perna frontala ajustabila cu o singura mana (Gr.1)
  • Poate fi utilizat pana la 11 ani
  • Sistem linear ajustabil individual de protectie in caz de impact lateral (L.S.P. System Plus)
  • Functie de reglare a spatarului cu o singura mana (Gr. 1)
  • Tetiera reglabila pe adancime sistem patentat
  • Sistem de prindere ISOFIX pentru stabilitate si siguranta sporite
  • Deja conform noii reglementari ECE R-44/04 Suplimentul 7

Perna frontala ajustabila utilizata pentru Grupa 1, care functioneaza ca un airbag gonflabil in cazul unei coliziuni, protejeaza impotriva ranirii copilului in zona gatului, acest lucru realizandu-se fara a lua din spatiul de miscare al copilului. Pentru copii cu varsta de aproximativ 3 ani si peste, scaunul auto poate fi transformat in mod facil in scaunul Solution M-fix. Poate fi utilizat de asemenea in masini fara ISOFIX.

Perna frontala ajustabila, reduce riscul leziunilor serioase in zona gatului, fara sa limiteze libertatea de miscare a copilului (in curs de patentare).

Forta unei coliziiuni frontale este distribuita pe intreg suprafata pernei frontale si absorbite de catre materialele absorbante de energie. Acest sistem seamana cu un sistem de airbag si ajuta reduca in mod semnificativ forta impactului in caz de accident. Centurile de siguranta nu ranesc copilul, in timp ce zonele sensibile ale capului, gatului, umerilor si organele interne sunt protejate. Noua perna frontala, ajustabila cu o singura mana (in curs de patentare), modifica distanta dintre corp si perna pentru confort sporit pentru copil si in mod suplimentar ofera mai multa libertate de miscare a partii superioare a corpului, dar ofera si siguranta sporita in special in caz de impact frontal, prin comparatie cu scaunele auto prevazute cu hamuri proprii.

Scaunul creste impreuna cu copilul si de aceea poate fi utilizat pana la 11 ani.

Pentru Grupa 1, perna frontala ajustabila actioneaza ca un airbag gonflabil, in caz de impact, protejeaza impotriva leziunilor in zona gatului si in acelasi timp nu este restrictiv. Pentru copiii cu varsta de aproximativ 3 ani si peste, scaunul poate fi convertit in mod facil intr-un scaun pentru Grupa 2/3, care face parte din gama Solution.

Sistemul ajustabil individual de protectie lineara in caz de impact lateral (L.S.P. System Plus) absoarbe energia impactului intr-o faza incipienta.

Socul in caz de impact lateral este absorbita in mod sistematic de catre sistemul ajustabil individual de protectii laterale, precum si de protectiile aflate la nivelul umerilor si capului. In acelasi timo, energia kinetica cauzata de impact este absorbita imediat iar capul este in mod activ ghidat catre o pozitie sigura. Protectiile L.S.P. pot fi ajustate in mod individual in functie de spatiul disponibil in fiecare masina.

Acest sistem de reglare a tetierei in 3 pozitii pe adancime, previne capul copilului sa cada pe spate in timp ce doarme.

Sistemul patentat CYBEX de inclinare a tetierei, garanteaza protectie optima in cazul unui impact lateral. Aceasta tehnologie revolutionara, inclina usor pe spate punctul de echilibru al capului copilului si astfel previne caderea capului in fata, atunci cand copilul adoarme. In cazul unei coliziuni laterale, capul copilului ramane in zona de siguranta a scaunului, asigurand protectie optima. Mai mult, sistemul patentat CYBEX de reglare a tetierei in 3 pozitii diferite ofera pozitie confortabila de dormit pentru o calatorie sigura si linistita.

Cod: ERF-CYBEX-518000445 Categorie: Scaune Auto Isofix Producător: Cybex

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere