Scaun Auto Solution S-Fix Denim Blue

Cod: ERF-CYBEX-518000954

PSistemul patentat CYBEX de inclinare a tetierei, garanteaza protectie optima in cazul unui impact lateral. mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

Ca membru al seriei de succes Solution, scaunul Solution S-fix este prevazut cu tetiera reglabila pe adancime, sistem patentat, care previne caderea in fata a capului copilului in timp ce doarme. Sistem patentat de aj...

Cybex

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: Stoc 0

1.033 LEI

Livrare gratuită

Alerta produs

Anunta-ma cand produsul revine in stoc

PSistemul patentat CYBEX de inclinare a tetierei, garanteaza protectie optima in cazul unui impact lateral.

Ca membru al seriei de succes Solution, scaunul Solution S-fix este prevazut cu tetiera reglabila pe adancime, sistem patentat, care previne caderea in fata a capului copilului in timp ce doarme.

  • Sistem patentat de ajustare a tetierei pe adancime
  • Sistem ajustabil individual de protectie lineara in caz de impact lateral (L.S.P. System Plus)
  • Sistem optimizat de ventilatie a aerului integrat in scaun
  • Spatar reglabil 12 pozitii pe inaltime
  • Sistem ISOFIX pentru siguranta si stabilitate superioare
  • Este deja conform cu noua Reglementare ECE R-44/04 Suplimentul 7

Cel mai important element privind conceptul de siguranta al gamei Solution, este sistemul patentat CYBEX de ajustare pe adancime a tetierei. Acest sistem previne in mod ingenios caderea capului copilului in fata atunci cand doarme. Sistemul ajustabil individual de protectie lineara in caz de impact lateral (L.S.P. System Plus), asigura cel mai inalt nivel de siguranta si confort. Sistemul ISOFIX imbunatateste si mai mult stabilitatea si siguranta oferita de scaun. Este de asemenea compatibil cu masini care nu sunt prevazute cu sistem ISOFIX.

Sistemul de reglare a tetierei in 3 pozitii pe adancime, previne capul copilului sa cada pe spate in timp ce doarme.

Sistemul patentat CYBEX de inclinare a tetierei, garanteaza protectie optima in cazul unui impact lateral. Aceasta tehnologie revolutionara, inclina usor pe spate punctul de echilibru al capului copilului si astfel previne caderea capului in fata, atunci cand copilul adoarme. In cazul unei coliziuni laterale, capul copilului ramane in zona de siguranta a scaunului, asigurand protectie optima. Mai mult, sistemul patentat CYBEX de reglare a tetierei in 3 pozitii diferite ofera pozitie confortabila de dormit pentru o calatorie sigura si linistita.

Sistemul ajustabil individual de protectie lineara in caz de impact lateral (L.S.P. System Plus) absoarbe energia impactului intr-o faza incipienta.

Socul in caz de impact lateral este absorbita in mod sistematic de catre sistemul ajustabil individual de protectii laterale, precum si de protectiile aflate la nivelul umerilor si capului. In acelasi timo, energia kinetica cauzata de impact este absorbita imediat iar capul este in mod activ ghidat catre o pozitie sigura. Protectiile L.S.P. pot fi ajustate in mod individual in functie de spatiul disponibil in fiecare masina.

Sistemul integrat de ventilatie a aerului ofera o temperatura confortabila copilului chiar si in zile calduroase.

Un element suplimentar din pachetul confort al scaunului Solution M-fix, il reprezinta sistemul de canale tip retea care traverseaza atat spatarul cat si sezutul. Acest lucru asigura o calatorie confortabila chiar si in zile calduroase.

Sistemul ISOFIX ofera siguranta sporita si stabilitate, precum si instalare printr-un singur click.

Se introduc conectorii scaunului in sistemul ISOFIX al masinii. Sistemul de conectare al scaunului poate fi pliat, astfel incat este compatibil cu masini care nu sunt echipate cu sistem ISOFIX.

Specificatii :

  • Lungime/Latime/Inaltime: 40.5cm / 54cm / 62.5cm
  • Greutate: 6 kg
  • ECE R44/04, Suplimentul 7, Grupa II/III
  • Creat si dezvoltat in Germania
Cod: ERF-CYBEX-518000954 Categorie: Scaune Auto Isofix Producător: Cybex

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere