Set de 9 x 60 Servetele Umede Pentru Bebelusi

Cod: 9L-420037

Pachetul contine 9 x 60 de Servetele Umede WaterWipes, 100% sigure pentru bebelusi! mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

WaterWipes - Cele mai pure servetele din lume. Servetelele pentru copii WaterWipes Sensitive Biodegradabile sunt cele mai pure servetele pentru bebelusi din lume, realizate din 99,9% apa si o picatura de extract de fr...

WaterWipes

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: In stoc

180 LEI

Pachetul contine 9 x 60 de Servetele Umede WaterWipes, 100% sigure pentru bebelusi!

WaterWipes - Cele mai pure servetele din lume.

Servetelele pentru copii WaterWipes Sensitive Biodegradabile sunt cele mai pure servetele pentru bebelusi din lume, realizate din 99,9% apa si o picatura de extract de fructe. Sunt potrivite pentru nou-nascutichiar si pentru copiii prematuri. Eficiente, dar si blande cu pielea bebelusilor. Servetelele WaterWipes sunt o alternativa potrivita la utilizarea dischetelor de bumbac si a apei, fiind ideale pentru curatarea pielii delicate a bebelusilor.

cele mai pure servetele umede pentru bebelusi din lume

 

  • Cele mai pure servetele pentru copii din lume: 99,9% apa si o picatura de extract de fructe pentru a actiona ca un balsam delicat pentru piele. Datorita procesului de purificare a apei in 7 etape si a numarului mic de ingrediente, servetelele WaterWipes sunt cele mai pure servetele pentru bebelusi din lume.
  • Doar 2 ingrediente: 99,9% apa si o picatura de extract de fructe.
waterwipes biodegradabile
  • 100% biodegradabile: fabricate din fibre 100% regenerabile pe baza de plante, servetelele WaterWipes sunt acum servetele 100% biodegradabile si compostabile.
  • Multiplu-premiate: WaterWipes sunt singurele servetele pentru copii care sunt aprobate de Allergy UK, inregistrate la The Vegan Society si premiate de National Eczema Association Seal of Acceptance. Servetelele WaterWipes sunt aprobate si acreditate dermatologic de catre Skin Health Alliance.
noile water wipes
  • Sigure pentru pielea sensibila: Recomandate de la nastere: o alternativa potrivita la utilizarea dischetelor de bumbac si a apei.

Toate servetelele WaterWipes contin 99,9% apa purificata si o picatura de extract de fructe, pentru a actiona ca un balsam natural pentru pielea copiilor. Servetelele WaterWipes Sensitive, nu sunt un remediu pentru iritatia de scutec, dar nu contin ingrediente care o pot provoca sau intretine. Pentru a realiza cele mai pure servetele pentru copii din lume, WaterWipes foloseste cat mai putine ingrediente posibil si un proces tehnologic care modifica structura apei facand moleculele si mai mici, pentru o curatare eficienta.

Servetelele WaterWipes sunt clinic sterilepure si blandefara impuritati. Va rugam sa aruncati WaterWipes conform instructiunilor locale. Servetelele nu trebuie spalate.

Scopul WaterWipes este de a crea cele mai sigure si mai blande servetele pentru bebelusi protejand si planeta pentru viitorul lor. De aceea, servetelele WaterWipes sunt acum 100% biodegradabile. Blande cu copilul, blande cu planeta noastra.

 

Cod: 9L-420037 Categorie: Scutece si Servetele Umede Producător: WaterWipes

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere