Arata 1 - 19 din 19 rezultate

Arata 1 - 19 din 19 rezultate

Termometre digitale pentru bebelusi

In fiecare toamna apar schimbarile de temperatura ce aduc cu ele raceala si starea specifica ei, de indispozitie. Printre cei mai expusi la raceala si febra sunt cei mici, iar mamicile stiu cat de important este sa trateze eficient aceste episoade de raceala si sa le redea buna dispozitie. In paralel cu tratamentul medicamentos, trebuie sa stim in permanenta cum evolueaza temperatura copilului, iar pentru asta avem nevoie de un termometru de incredere. 
 
Pentru a va fi de ajutor, Bebeart va pune la dispozitie o varietate mare de termometre digitale, pentru a controla in siguranta starea bebelusului dumneavostra. 
Daca cel mic abia a adormit, insa trebuie sa ii verificati temperatura, puteti face acest lucru in cateva secunde, fara sa il atingeti macar. Acest lucru este posibil cu termometrul digital fara atingere.
De asemenea, puteti alege un termometru digital multifunctional cu LED, care va va ajuta sa vizualizati mai bine valoarea temperaturii pe timp de noapte, cand luminozitatea este scazuta.