Purificator aer cu filtru HEPA1 si generator de ioni AIR+

Cod: ABI-PA500ELY

Purificatorul Air+ cu generator PLASMA si filtru HEPA neutralizeaza impuritatile in beneficiul sanatatii noastre! mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

A fost dovedit stiintific ca aerul din casele noastre contine alergeni (polen, praf, acarieni, mucegai etc), substante nocive, bacterii, virusi si mirosuri neplacute. Purificatorul Air+ cu generator PLASMA si filtru H...

Emed

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: Stoc 0

239 LEI

Alerta produs

Anunta-ma cand produsul revine in stoc

Purificatorul Air+ cu generator PLASMA si filtru HEPA neutralizeaza impuritatile in beneficiul sanatatii noastre!

A fost dovedit stiintific ca aerul din casele noastre contine alergeni (polen, praf, acarieni, mucegai etc), substante nocive, bacterii, virusi si mirosuri neplacute. Purificatorul Air+ cu generator PLASMA si filtru HEPA1 (filtru HEPA combinat cu prefiltru de carbune activ) neutralizeaza impuritatile in beneficiul sanatatii noastre!  Imbunatateste calitatea aerului din incapere, reducand prezenta agentilor poluanti cum ar fi: praful, fumul de tigara, mirosuri neplacute, spori, bacterii, polen, acarieni de praf etc.

- Generatorul Plasma imbunatateste echilibrat aerul cu ioni pozitivi si ioni negativi, care interactioneaza intre ei ingloband si si descompunand particulele responsabile de formarea de mucegai, praf si mirosuri neplacute. Rezultatul este o scadere reala a agentilor poluanti si a componentelor alergenice, rezultand in consecinta un aer mai sanator.
- Aparatul ventileaza aerul printr-un filtru combinat HEPA1, realizat dintr-un prefiltru cu carbune activ si un filtru HEPA, capabil sa retina 99,97% din particulele poluante cu o dimensiune microscopica de la 0,3 μm in sus.
- Are doua viteze ale fluxului de aer si este potrivit pentru medii inchise de pana la 55 m3 (camere de aprox 20 mp)
- Ideal pentru camere de bebelusi, datorita zgomotului redus
- Consum redus de energie (doar 25W)
- Debit de aer: maxim 42 m3/h
- Greutate redusa: 1.5 kg
- Dimensiuni: 330x250x130 mm

Cod: ABI-PA500ELY Categorie: Umidificatoare Camera Producător: Emed

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere