Umidificator Camera Hello Kitty

Cod: BCR-LA120116

Umidificator Hello Kitty, special conceput pentru camera lui bebe, cu capacitate 1,8L si perioada de functionare de 8 ore. mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

Special conceput si dezvoltat pentru copii, umidificatorul de camera Hello Kitty este perfect pentru orice familie cu nou-nascuti care sufera de probleme respiratorii care au nevoie de aer umidificat, astfel incat ace...

Lanaform

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: In stoc

322 LEI

Umidificator Hello Kitty, special conceput pentru camera lui bebe, cu capacitate 1,8L si perioada de functionare de 8 ore.

Special conceput si dezvoltat pentru copii, umidificatorul de camera Hello Kitty este perfect pentru orice familie cu nou-nascuti care sufera de probleme respiratorii care au nevoie de aer umidificat, astfel incat acesta sa poata respira mai usor, pe timp de noapte si in timpul zilei.
Foarte usor de utilizat, umidificatorul Hello Kitty are un rezervor de 1,8 litri, care este usor de umplut si pus in pozitia de utilizare. Sistemul de ventilatie elibereaza apa sub forma de vapori la rece pentru a oferi nivelul dorit de umiditate. Umidificatorul Hello Kitty poate functiona timp de peste 8 ore de la momentul umplerii, garantand copilului dumneavoastra o noapte linistita. Acesta este, de asemenea, echipat cu un sistem de siguranta integrat ce se opreste automat la terminarea apei din recipient. Aparatul isi incepe activitatea imediat ce este conectat la o sursa de energie si este foarte silentios. Puteti regla foarte usor debitul de vapori si timpul de difuzie.
Specificatii Umidificator de camera Hello Kitty Lanaform:
-Capacitate: 1.8L
-Rata de evaporare maxima: 220ml / h
-Timp de difuzie: 8 ore
-Timp de difuzie reglabil: 2, 4, 6 sau 8 ore
-Zona acoperita: 25m ²
-Voltaj: 24V DC
-Intensitatea: 0.85A
-Putere: 20W
-Zgomot: sub 35dB
-Dimensiuni: 23.5 x 19.5 x 31.5 cm
-Greutate: 1,3 kg
Cod: BCR-LA120116 Categorie: Umidificatoare Camera Producător: Lanaform

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere