Umidificator Trainy

Cod: BCR-LA120113

Umidificator de camera special concept pentru camera copiilor, cu o capacitate de 1,8L si durata de difuzare de 9 ore. mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

Special conceput si dezvoltat pentru copii, umidificatorul Trainy Lanform este perfect pentru orice familie cu nou-nascuti care sufera de probleme respiratorii care au nevoie de aer umidificat, astfel incat acesta sa ...

Lanaform

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: In stoc

284 LEI

Umidificator de camera special concept pentru camera copiilor, cu o capacitate de 1,8L si durata de difuzare de 9 ore.

Special conceput si dezvoltat pentru copii, umidificatorul Trainy Lanform este perfect pentru orice familie cu nou-nascuti care sufera de probleme respiratorii care au nevoie de aer umidificat, astfel incat acesta sa poata respira mai usor, pe timp de noapte si in timpul zilei.
Foarte usor de utilizat, umidificatorul Trainy are un rezervor de 1,8 litri, care este usor de umplut si pus in pozitia de utilizare. Sistemul de ventilatie elibereaza apa sub forma de vapori la rece pentru a oferi nivelul dorit de umiditate.
Umidificatorul Trainy poate functiona timp de peste 9 ore de la momentul umplerii, garantand copilul dumneavoastra o noapte linistita. Acesta este, de asemenea, echipat cu un sistem de siguranta integrat.
Umidificatorul Trainy isi incepe activitatea imediat ce este conectat la o sursa de energie si este foarte silentios. Puteti regla foarte usor debitul de vapori si timpul de difuzie. Poate fi utilizat si pentru aroma terapie cu uleiuri esentiale.
Specificatii Umidificator de camera Trainy Lanaform:
-Capacitate: 1.8L
-Rata de evaporare maxima: 200ml/h
-Timp de difuzie: 9 ore
-Zona acoperita: 25m²
-Voltaj: 24V
-Intensitatea: 0.85A
-Putere: 20W
-Zgomot emis: maxim 35dB
-Dimensiuni: 22 x 12 x 33 cm
-Greutate: 1.25 kg
Cod: BCR-LA120113 Categorie: Umidificatoare Camera Producător: Lanaform

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere