FLUTURELE CURCUBEU - PUZZLE CREATIV

Cod: OKD-43681

Puzzle-ul Fluture propune un joc bogat, atat in planul experientelor senzoriale cat si in planul creativitatii si indemanarii. mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

Pornind de la o forma usor de recunoscut de catre copii, puzzle-ul Fluture propune un joc bogat, atat in planul experientelor senzoriale cat si in planul creativitatii si indemanarii. Cele 37 de piese au forme si culo...

GRIMM'S

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: In stoc

349 LEI

Puzzle-ul Fluture propune un joc bogat, atat in planul experientelor senzoriale cat si in planul creativitatii si indemanarii.

Pornind de la o forma usor de recunoscut de catre copii, puzzle-ul Fluture propune un joc bogat, atat in planul experientelor senzoriale  cat si in planul creativitatii si indemanarii. Cele 37 de piese au forme si culori diverse ce pot fi imbinate, combinate, aranjate si asortate in fel si chip. Pe langa reproducerea imaginilor propuse de producator copilul este indemnat sa-si creeze propriile imagini, lasand formele si culorile sa curga una din alta intr-un joc inepuizabil al fanteziei creatoare!

Este un set versatil cu care copiii se pot juca pe toata dura copilariei, descoperind dimensiuni specifice nevoilor fiecarei varste. Cei mici vor adora textura, formele sunetele si culorile pieselor bucurandu-se de bogatia senzoriala a pieselor, in timp ce copiii mai maricei vor descoperi functionalitatile de puzzle (reproducerea imaginii initiale) sau pe cele de creativitate (constructii si imagini prin asocieri libere).

Piesele mari, generoase, se potrivesc perfect in manutele copiilor, oferindu-le o bogata experienta senzoriala prin textura poroasa, caracteristica materialelor naturale, prin culorile in nuante calde, armonioase, dar si prin formele diverse, avand contururi neregulate (non-geometrice). Pe langa valoarea terapeutica, culorile atent alese stimuleaza dezvoltarea simtului estetic, punand accent pe imbinarea armonioasa a nuantelor.

Pentru un paleta mai larga de experiente se recomanda asocierea cu alte Seturi din categoria Constructii si imaginatie, Playsilk-uri Sarah's Silks sau Papusi si spiridusi, imbogatind astfel diversitatea oportunitatilor de joc.

Datorita multiplelor sale avantaje in dezvoltarea senzoriala, stimularea creativitatii, organizarii spatiale si a simtului estetic, acest produs este recomandat si ca material educativ si terapeutic pentru gradinite, clase pregatitoare si scoli.

Recomandare de siguranta: copii 1an+, copii peste 1an

Materiale folosite: lemn de tei, culori si uleiuri non toxice pe baza de apa.

Dimensiuni: 37 de piese in tavita de lemn, lungime 46cm, grosimea unei singure piese 4cm.

Un produs autentic Grimm's Spiel und Holz Design

Cod: OKD-43681 Categorie: Jocuri Creative Producător: GRIMM'S

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere