Inventeaza o poveste

Cod: EDC-100190

Inventeaza o poveste cu ajutorul formelor geometrice, cu care poti realiza ce personaje vrei! mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

Ce ai zice daca ai putea sa inventezi povesti pornind de la forme geometrice? Acum acest lucru este posibil! Foloseste cele 3 forme geometrice (Cerc, Triunghi, Patrat) pentru a desena obiecte sau personaje. Da frau li...

Chalk and Chuckles

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: In stoc

59 LEI

Inventeaza o poveste cu ajutorul formelor geometrice, cu care poti realiza ce personaje vrei!

Ce ai zice daca ai putea sa inventezi povesti pornind de la forme geometrice? Acum acest lucru este posibil! Foloseste cele 3 forme geometrice (Cerc, Triunghi, Patrat) pentru a desena obiecte sau personaje. Da frau liber imaginatiei si inventeaza sute de povesti! Jocul contribuie la dezvoltarea abilitatii de exprimare orala, a gandirii creative, a imaginatiei, a vederii spatiale. In plus, copiii invata sa coopereze si sa aiba incredere in sine. Jocul este recomandat pentru 1 sau mai multi jucatori.
Setul include: 1 zar cu forme, 2 zaruri cu numere, 36 de carduri cu forme, 2 markere speciale care se curata, 1 clepsidra.
Regulament: Jocul 1- Povestirea indiviuala : Da cu cele 3 zaruri si in functie de ce nimeresti ia cardurile cu forme si deseneaza diferite obiecte sau personaje pornind de la acestea. Fiecare desen va reprezenta un act in povestirea ta. Creeaza o poveste folosind toate cardurile.
Jocul 2 - Cronometreaza-ti povestea: La fel ca si in jocul 1, rand pe rand, jucatorii dau cu zarul, deseneaza si spun povesti. Stabiliti o limita de timp in care trebuie spusa povestea. Foloseste clepsidra pentru cronometrare. Nu ai voie sa folosesti o propozitie de mai multe ori sau sa te opresti.
Jocul 3 -Povestirea prin cooperare: Amesteca cardurile si imparte un numar egal de carduri fiecarui jucator. Stabiliti o tema, titlu sau un final pentru povestire. Toti jucatorii deseneaza pe carduri tinand cont de tematica prestabilita. De fiecare data cand un jucator mentioneaza in povestire unul dintre elementele/obiectele desenate, el trebuie sa puna cardul respectiv cu fata in sus in centrul mesei. Jucatorul din dreapta povestitorului continua povestirea adaugand alte detalii si de indata ce mentioneaza un element/obiect de pe unul din cardurile sale, acesta este pus in mijlocul mesei cu fata in sus. Este randul urmatorului jucator. Jocul se termina cand toate cardurile au fost folosite. Scopul jocului este cooperarea intre jucatori care trebui sa se foloseasca de elementele desenate pentru o face impreuna o poveste.
Jocurile Chalk and Chuckles sunt ideale pentru dezvoltarea creativitatii, a increderii in fortele proprii si a responsabilitatii, toate acestea intr-o maniera educativa si distractiva. Ele sunt concepute tinand seama de ultimele cercetari in materie de dezvoltare a copiilor.
Pentru a contribui la dezvoltarea functiei cognitive fiecare joc Chalk and Chuckles se poate juca in mai multe variante. Produsul este lucrat manual, fiind fabricat din lemn si imprimate cu cerneala non-toxica.
Ambalajul este confectionat din hartie si carton reciclat si este imprimat cu cerneala pe baza de soia.
Dimensiune: 16 x 23.6 x 6.40 cm
Varsta recomandata: 5 - 99 ani.
Contraindicat copiilor sub 3 ani. Contine piese mici ce pot fi inghitite.
Cod: EDC-100190 Categorie: Jocuri Creative Producător: Chalk and Chuckles

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere