CASUTA APELOR

Cod: OKD-07380

Casuta fantezie inspirata din pedagogia Waldorf. mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

Va mai aduceti aminte de Zana apelor? Dar de sirenele ce se leagana pe spuma valurilor? Mai stiti povestile lor fermecate citite la ceas de liniste de mami sau de bunica? Nicaieri povestile nu sunt mai viu primite dec...

GRIMM'S

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: In stoc

95 LEI

Casuta fantezie inspirata din pedagogia Waldorf.

Va mai aduceti aminte de Zana apelor? Dar de sirenele ce se leagana pe spuma valurilor? Mai stiti povestile lor fermecate citite la ceas de liniste de mami sau de bunica?

Nicaieri povestile nu sunt mai viu primite decat in sufletul copiilor. Acolo este inca loc pentru zane si spiridusi, pentru pitici cu barbi stufoase si elfi inaripati, pentru stelute si unicorni. Povestile inspira si anima imaginatia copiilor, imbogatind continuu sufletul cu imagini pline de continut.

Casuta apelor este rodul unei astfel de povesti. O poveste fara sfarsit, ce asteapta sa fie mereu descoperita si reinventata...Designul simplu, organic, recomanda aceasta jucarie pentru jocurile de imaginatie, open-end, iar ca si sugestie pentru un joc bogat noi va propunem asocierea cu magicele cuburi din Seturile clasice de construit , cu 12 prieteni spiridusi, precum si cu Play Silk-uri din matase naturala.

Ca de altfel toate jucariile Grimm's Spiel und Holz Design, cele patru piese ale Casutei apelor ofera o bogata experienta senzoriala, specifica materialelor naturale. Jucaria poate fi gustata, aruncata, pipaita, ciocanita, ascultata, favorizand astfel cunoasterea nemijlocita a caracteristicilor sale naturale. Totodata, copilul va descoperi formele non-geometrice, specifice pedagogiei Waldorf, ce indeamna la asocieri diverse si arata cum o jucarie se poate adapta si transforma in functie de context si varsta copilului.

Jucaria Casuta apelor este recomandata copiilor incepand cu varsta de 0 ani, fiind utila atat pentru activitati senzoriale (atingere, sunet, culoare) cat si pentru activitati de stivuire, sortare, deprinderea echilibrului formelor non-geometrice. Pentru copii mai maricei ea reprezinta un excelent punct de plecare pentru joc imaginativ, ce combina si asociaza diverse povesti si personaje, favorizand astfel dezvoltarea imaginatiei si a vocabularului.

Iar daca aveti de daruit un cadou pentru copii, va recomandam fara ezitare una din minunatele casute Waldorf: sunt un cadou memorabil atat pentru copii cat si pentru parinti! :)

Recomandare de siguranta: 0+, bebelusi 0+, copii de toate varstele

Dimensiuni: 6 piese cu forme neregulate din lemn de tei pictat manual cu culori non-toxice pe baza de apa, inaltime 12cm.

Producator: Grimm's Spiel und Holz Design

Cod: OKD-07380 Categorie: Jocuri de Constructie Producător: GRIMM'S

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere