GEMS - JOCUL MUCHIILOR

Cod: OKD-10053

Joc de indemanare si creativitate. mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

Formele simple au darul de a stimula imaginatia si vointa creatoare intr-un mod aparte: nimic nu este finit, totul ne cheama sa aranjam, imbinam, combinam, intr-o nesfarsita miscare. Putem sa ne alegem culoarea drept ...

GRIMM'S

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: In stoc

118 LEI

Joc de indemanare si creativitate.

Formele simple au darul de a stimula imaginatia si vointa creatoare intr-un mod aparte: nimic nu este finit, totul ne cheama sa aranjam, imbinam, combinam, intr-o nesfarsita miscare.

Putem sa ne alegem culoarea drept criteriu de ordonare si sa aranjam piesele in functie de ea. Sau putem sa organizam crescator sau descrescator dupa marime. Daca ne simtim indemanatici sau vrem sa ne exersam manualitatea fina putem incerca sa punem piesele in echilibru, una peste alta...Sau pur si simplu ignoram orice criteriu care tinde sa stabileasca o ordine si atunci ne bucuram de simpla miscare sau nemiscare a pieselor...

Ca orice jucarie open ended si Jocul muchiilor ofera jucatorului o larga posibilitate de experimentare, adaptanadu-se varstei si indemanarii sale. Copiii mici vor aprecia textura naturala a lemnului, caldura lui, si se vor bucura de masivitatea pieselor care se lasa usor manuite. Cei mai maricei le pot folosi pentru a deprinde notiuni legate de culori, marimi, greutati sau forme, urmand sa descopere placerea de a ordona sau construi. Nu in ultimul rand provocarea de a aranja piesele in echilibru dezvolta abilitatile motorii fine ale copilului chiar si la varste scolare, stimulandu-i atentia si rabdarea.

Pentru constructii provocatoare, adevarate invitatii la meditatie activa, se recomanda asocierea pieselor cu seturile Setul pietrelor Turqoise, Setul pietrelor de foc sau Setul pietrelor de Jad. De asemenea, asocierea cu alte seturi din sectiunea Constructii si Imaginatie sau Esarfe Sarah's Silk aduce in atentia jucatorului noi dimensiuni pe care se va bucura sa le exploreze.

Recomandare de varsta: copii 1an+

Dimensiuni produs: set cu 4 piese in nuante de galben, portocaliu si bleu, inaltime 7cm, lungime 7-14cm.

Materiale folosite: lemn de tei, uleiuri si vopseluri non-toxice.

Un produs autentic Grimm's Spiel und Holz Design

Cod: OKD-10053 Categorie: Jocuri de Constructie Producător: GRIMM'S

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere