PASTEL RAINBOW - CURCUBEU CU 12 PIESE

Cod: OKD-10673

Cea mai premiata creatie Grimm's, Curcubeul cu 12 piese este o jucarie indragita de copii si parinti deopotriva. mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

Atractive poate datorita culorilor mestesugit combinate dar si extrem de versatile, cele 12 piese ale setului pot fi utilizate intr-o gama foarte larga de combinatii, atat static cat si in miscare. Se pot stivui, sort...

GRIMM'S

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: In stoc

399 LEI

Cea mai premiata creatie Grimm's, Curcubeul cu 12 piese este o jucarie indragita de copii si parinti deopotriva.

Atractive poate datorita culorilor mestesugit combinate dar si extrem de versatile, cele 12 piese ale setului pot fi utilizate intr-o gama foarte larga de combinatii, atat static cat si in miscare. Se pot stivui, sorta dupa marime sau aranja in diverse combinatii atat in plan orizontal cat si vertical - formele simple, arcuite se integreaza organic in orice tip de constructie si isi gasesc o multitudine de intrebuintari, lasand copilului placerea de a descoperi intrebuintari multiple. Imaginatia se imbina cu placerea de a construi, mainile isi dezvolta abilitatile motorii fine si un simt sigur al echilibrului.

Fie ca le gusta si asculta rand pe rand, fie ca le aranjeaza una peste alta formand tuneluri, garaje sau navete spatiale, fie ca le asociaza cu panze colorate imaginand mari involburate sau pajisti inverzite, fie ca le combina cu piesele altor jucarii pentru a crea un mic orasel doldora de oameni si masini, copii de toate varstele se vor bucura de farmecul aparte al acestei jucarii, iar parintii vor descoperi ca uneori mai putin inseamna mai mult!

Datorita dimensiunilor generoase si multiplelor sale utilizari, produsul este o excelenta alegere si pentru crese, gradinite, clase pregatitoare si scoli.

Pentru o mai larga paleta de optiuni, piese sale pot fi combinate cu cele ale altor Seturi creative de construit, cu Animale si vehicule sau Papusi, spiridusi si casutele lor.

Materiale folosite: lemn de tei, culori pe baza de apa, nontoxice

Dimensiunile produsului: 12 piese in culori curcubeu, lungime 38cm, inaltime 18cm

Cod: OKD-10673 Categorie: Jocuri de Constructie Producător: GRIMM'S

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere