Set de construit Romanesque

Cod: OKD-10214

Set de construit inspirat din arhitectura Romanesque. mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

Cele 62 de piese ale setului Romanesque au forme masive specifice stilului arhitectonic medieval romanic, permitand experimentarea celebrelor arcelde cerc auto-sustinute si a constructiilor masive, de tipul catedralel...

GRIMM'S

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: In stoc

599 LEI

Livrare gratuită

Set de construit inspirat din arhitectura Romanesque.

Cele 62 de piese ale setului Romanesque au forme masive specifice stilului arhitectonic medieval romanic, permitand experimentarea celebrelor arcelde cerc auto-sustinute si a constructiilor masive, de tipul catedralelor, castelelor etc.

Setul favorizeaza atentia, stimuleaza indemanarea si incurajeaza creativitatea prin trecerea libera de la o forma la alta - toate acestea sunt precursori pentru gandirea logica si spatiala.

Cei mai mici vor fi incantati de dimensiunile generoase ale celor 46 de piese ale Setului, potrive pentru manutele lor nu foarte indemanatice - vor adora sa le stivuiasca, sa le ordoneze dupa forma si culoare, sau sa invete sa construiasca - in timp ce copii mai mari se vor bucura sa poata imagina si realiza o multitudine de constructii ingenioase: castele, domuri, turnuri si cetati pentru cavaleri cruciati si domnite in primejdie ... totul e posibil!

Pentru un joc mai divers sau jocuri de rol va recomandam asocierea cu alte jocuri din categoria Constructii si imaginatie sau cu Papusi, spiridusi si casutele lor.

Datorita dimensiunilor mari ale pieselor, produsul este recomandat si pentru gradinite, scoli, locuri de joaca etc.

Recomandare de siguranta: copii 1an+

Materiale folosite: lemn de tei, uleiuri si vopseluri non-toxice

Dimensiuni produs: 62 de piese in rama de lemn. Dimensiunea unei piese: 4cm grosime, lungime 2-16cm. Lungimea ramei 44.5cm

Un produs autentic Grimm's Spiel und Holz Design

Cod: OKD-10214 Categorie: Jocuri de Constructie Producător: GRIMM'S

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere