Joc de logica - Mental Blox 360

Cod: EDC-100179

Indeplineste fiecare cerinta specificata in cardurile de activitati folosind aceste forme geometrice 3D frumos colorate! mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

Descopera noi perspective cu Mental Blox 360! Un antrenament grozav pentru gandirea critica si consolidarea aptitudinilor spatiale! 40 de carduri cu provocari te indeamna sa descoperi si sa analizezi diferite perspect...

Learning Resources

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: In stoc

153 LEI

Indeplineste fiecare cerinta specificata in cardurile de activitati folosind aceste forme geometrice 3D frumos colorate!

Descopera noi perspective cu Mental Blox 360! Un antrenament grozav pentru gandirea critica si consolidarea aptitudinilor spatiale! 40 de carduri cu provocari te indeamna sa descoperi si sa analizezi diferite perspective vizuale in scopul realizarii de combinatii de piese 3D.
Setul este potrivit atat pentru activitati individuale cat si de grup si include 40 de carduri fata-verso cu sarcini de lucru intuitive si 15 piese colorate. Cardurile sunt grupate pe 3 nivele: verde - usor; galben - intermediar; rosu - dificil. Pe verso, indiferent de nivelul de dificultate, copiii au la dispozitie solutia corecta pentru verificare.
Varsta recomandata: 5 - 9 ani
Cod: EDC-100179 Categorie: Jocuri de Logica Producător: Learning Resources

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere