Joc de logica STEM - Super labirintul

Cod: EDC-100784

Jocul de logica STEM le va trezi micutilor interesul pentru stiinta, tehnologie, inginerie si matematica. mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

Un set conceput special pentru a veni in completarea activitatilor scolare si care sa le trezeasca micutilor interesul pentru stiinta, tehnologie, inginerie si matematica. Cu ajutorul acestui set micutii vor invata no...

Learning Resources

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: In stoc

218 LEI

Jocul de logica STEM le va trezi micutilor interesul pentru stiinta, tehnologie, inginerie si matematica.

Un set conceput special pentru a veni in completarea activitatilor scolare si care sa le trezeasca micutilor interesul pentru stiinta, tehnologie, inginerie si matematica.
Cu ajutorul acestui set micutii vor invata notiuni primare de logica si codificare.
Setul contribuie la dezvoltarea gandirii critice, a spiritului de echipa si a coopeararii, iar activitatile kinestezice vor incuraja dezvoltarea abilitatilor motorii
La inceputul jocului copilasii se vor familiariza cu notiunea de labirint si cu piesele jocului.
Un mod de joc este cel cooperativ: un jucator se deplaseaza prin labirint , iar celalalt ii da diferite comenzi in functie de imaginile de pe cardurile de joc. Scopul este de a ajunge la capatul labirintului marcat cu robotel. Daca jucatorul care strabate labiritul nu reuseste sa ajunga la robotel, cei 2 jucatori trebuie sa identifice impreuna eroarea, sa inlocuiasca cardurile cu elemente de codare si sa o ia de la capat, pana reusesc sa traverseze labirintul .
Apoi, pentru o varianta de joc mai complexa, puteti introduce in joc si cardurle cu obiecte (rotite, arcuri si X-uri ) si cele pentru diferite actiuni (gheara, rucsac zburator). Fiecare dintre carduri are cate o semnificatie. Spre exemplu: cardul cu arc trebuie luat si dus la "robotel" pentru reparatii. Un alt mod de joc este cel in echipa: se formeaza doua echipe-o echipa care traverseaza labirintul si una da comenzi pe baza cardurilor de codare. Folositi toate notiunile invatate despre codare pentru a construi un super- labirint , plin de obstacole.
Distractie placuta!
Seturile STEM se bazeaza pe programa scolara STEM (science, technology, engineering and mathematics) in care copiii invata la o singura materie stiinta, tehnologie, inginerie si matematica. Aceasta pardigma se bazeaza pe experimente cu elemente din viata de zi cu zi care sa ii ajute pe cei mici sa inteleaga cu usurinta diferite fenomene si concepte.
Setul include: 20 de piese tip covoras din spuma , in 4 culori: roz, portocaliu, albastru si verde, 20 de carduri cu elemente de codificare, 2 piese cu roboti, 2 piese cu rotite, 2 piese cu arcuri, 2 sageti, 2 piese cu X, ghid de activitati in limba engleza.
Varsta recomandata: 5 - 9 ani.
Cod: EDC-100784 Categorie: Jocuri de Logica Producător: Learning Resources

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere