GEO-GRAPHICAL - PUZZLE MAGNETIC

Cod: OKD-91168

Un joc versatil cu 59 de piese divers colorate, avand forme geometrice ce pot fi imbinate intr-o multitudine de reprezentarii. mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

Cele 59 de piese ale setului reprezinta un punct de plecare pentru a transpune in imagini propriile idei creative. Imbinarea de forme si culori reprezinta o continua invitatie de a cauta noi si noi imagini, folosindu-...

GRIMM'S

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: In stoc

199 LEI

Un joc versatil cu 59 de piese divers colorate, avand forme geometrice ce pot fi imbinate intr-o multitudine de reprezentarii.

Cele 59 de piese ale setului reprezinta un punct de plecare pentru a transpune in imagini propriile idei creative. Imbinarea de forme si culori reprezinta o continua invitatie de a cauta noi si noi imagini, folosindu-ti imaginatia, indemanarea si concentrarea pentru a forma tablouri unice!

Spre deosebire de puzzle-urile clasice care pot fi folosite doar pentru reproducerea imaginii initiale, puzzle-urile Grimm's Spiel und Holz Design se adreseaza imaginatiei creative si incurajeaza jocul liber (open-ended play), permitand o larga varietate de combinatii. Pe langa reproducerea modelelor sugerate de producator pe spatele ambalajului ca intr-un joc de puzzle clasic, Puzzle-urile magnetice Grimm's Spiel und Holz Design pot fi folosite pentru creatii libere, individuale, punand la indemana jucatorului o mare diversitate de forme si culori prin care isi poate explora creativitatea si crea propriile tablouri.

Copil sau adult, vei descoperi in acest joc fascinatia culorilor curcubeului, bucuria de a le combina, placerea de a imagina! Piesele magnetice pot fi folosite pentru a reproduce imaginea initiala sau se pot combina in mod liber, creativ, alternand forma sau culoarea pentru a da viata celor mai indraznete imagini sau pur si simplu pentru a te lasa purtat de bucuria de a te juca! Colegii, prieteniii, parintii si familia pot fi si ei provocati sa participe la acest iures creativ, facand loc pentru colaborare si negociere. 

Respira adanc, relaxeaza-te si regaseste spontaneitatea imaginatiei si naturaletea actului creator! Cufunda-te in iuresul de culori si, fara o idee precisa sau un plan, imaginile vor prinde viata! Aici si acum, grijile dispar iar jocul se transforma in bucurie pura!

Datorita paletei coloristice calde, produsul are valoare teraputica, fiind un instrument de lucru util in atelierele de dezvoltare personala, in sedintele de consiliere psihologica etc.

Cutia magnetica cu 2 tavite este usor de transportat, fiind o alegere fireasca pentru vacante si calatorii.

Pentru o mai larga paleta de optiuni, piese sale pot fi combinate cu cele ale altor Seturi magnetice dand nastere unor tablouri complexe si pline de fantezie. Se recomanda mutarea pieselor pe Tabla de joc tip Black Board pentru a obtine un spatiu mai generos de aranjare a pieselor.

Recomandare de varsta: jucarii copii 3ani+, jucarii prescolari, jucarii scolari, jucarii recreative adolescenti

Dimensiuni: cutie 20cm, lungime 16cm, grosime piese 0,4cm

Materiale folosite: lemn de mesteacan sau plop, culori non-toxice pe baza de apa, magneti

Producator: Grimm's Spiel und Holz Design

AVERTISMENT: PRODUSUL ESTE RECOMANDAT COPIILOR CU VARSTE DE PESTE 3 ANI! PRODUSUL CONTINE PIESE MICI CARE POT FI INGHITITE CU USURINTA!

Cod: OKD-91168 Categorie: Jocuri Magnetice Producător: GRIMM'S

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere