Joc matematic - Long Legs

Cod: EDC-100718

Monstruletul Leggy abia asteapta sa creasca si sa fie cel mai inalt, in timp ce Teeny vrea sa ramana cel mai mic monstrulet! mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

Oare monstruletul tau va creste sau va ramane mic? Ia piesa in forma de rigla cu monstrulet, tine zarul la indemana si distractia poate incepe! Regulament: Jocul 1: Aruncati cu zarul cu numere. Cifra obtinuta la arunc...

Chalk and Chuckles

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: In stoc

69 LEI

Monstruletul Leggy abia asteapta sa creasca si sa fie cel mai inalt, in timp ce Teeny vrea sa ramana cel mai mic monstrulet!

Oare monstruletul tau va creste sau va ramane mic? Ia piesa in forma de rigla cu monstrulet, tine zarul la indemana si distractia poate incepe!
Regulament:
Jocul 1: Aruncati cu zarul cu numere. Cifra obtinuta la aruncare zarului o adaugati la cifra in dreptul careia se afla picioarele monstruletului si mutati monstruletul la cifra obtinuta. La prima runda veti adauga cifra obitnuta la aruncare zarului la 0. La rundele urmatoare, adunati cu cifra la care se afla monstruletul. Jocul continua in sensul acelor de ceasornic. Dati pe rand cu zarul si urcati monstruletul cat mai sus. Primul jucator care ajunge la 50 castiga jocul.
Jocul 2: Monstruletul trebuie sa fie in dreptul cifrei 50 ( in partea de sus a riglei). Aruncati cu zarul cu numere. Cifra obtinuta la aruncare zarului o scadeti din cifra in dreptul careia se afla picioarele monstruletului si mutati monstruletul la cifra obtinuta. La prima runda veti scade cifra obtinuta la aruncarea zarului din 50. La urmatoarele runde, veti scade cifra obtinuta la aruncarea zarului din numarul la care se afla monstruletul. Primul jucator care ajunge la 0 castiga jocul.
Jocul 3: Trage prima carte din teancul de pe masa si da cu zarul cu numere.Primul jucator care rezolva sarcina de pe cartea de joc si muta monstruletul in dreptul cifrei corecte de pe rigla (rezultatul corect) castiga carte de joc respectiva.
Caracteristici:
  • contribuie la dezvoltarea gandirii strategice, a capacitatii de rezolvare de probleme si a capacitatii de concentrare
  • il familiarizeaza pe copii cu operatiile de adunare si scadere
  • jocul este conceput tinand seama de ultimele cercetari in materie de dezvoltarea a copiilor
  • jocul este pentru 2 - 4 jucatori
Setul include: 2 zaruri cu numere, 4 piese sub forma de rigla cu monstruleti, 24 carduri, instructiuni.
Dimensiune: 33 x 13 x 6.4 cm
Varsta recomandata: 6 - 9 ani
Cod: EDC-100718 Categorie: Jocuri Matematice Producător: Chalk and Chuckles

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere