Joc matematic - Super Spionul

Cod: EDC-100185

Jocul matematic - Super Spionul este un joc de gandire rapida ce le va intari copiilor capacitatea de concentrare. mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

Super Spionule esti pregatit pentru o multime de misiuni secrete si calcule? In ziua de azi ca sa poti fi un Super Spion al operatiilor matematice nu este suficient sa foloseti calculatorul! Trebuie sa ai o gandire su...

Chalk and Chuckles

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: Stoc 0

59 LEI

Alerta produs

Anunta-ma cand produsul revine in stoc

Jocul matematic - Super Spionul este un joc de gandire rapida ce le va intari copiilor capacitatea de concentrare.

Super Spionule esti pregatit pentru o multime de misiuni secrete si calcule? In ziua de azi ca sa poti fi un Super Spion al operatiilor matematice nu este suficient sa foloseti calculatorul! Trebuie sa ai o gandire super-rapida.
Acest joc distractiv ii incurajeaza pe copii sa faca ecuatii si sa-si depaseasca limitele in ceea ce priveste exercitiile matematice obisnuite. Toti jucatorii sunt spioni si fiecare dintre ei trebuie sa rezolve o misiune. Jocul contribuie la exersarea abilitatilor de calcul mental rapid, la dezvoltarea capacitatii de rezolvare de probleme, a capacitatii de concentrare si a gandirii logice.
Setul include: 100 de carduri cu misiuni, 27 de jetoane cu amprente inscriptionate cu numere, 1 zar, 4 ochelari de spion, instructiuni. Jocul este pentru: 2 - 4 jucatori. Regulament: Fiecare jucator va purta Ochelarii Spionului pentru a putea descifra jetoanele cu amprente. Jetoanele cu amprente sunt asezate in mijlocul zonei de joc, astfel incat toti jucatorii sa poata ajunge la ele. Amesteca Cardurile cu Misiuni si imparte cate 5 Carduri fiecarui jucator. Jucatorii vor tine cele 5 carduri in fata lor, cu fata in jos.
Fiecare jucator trage primul card din teancul pe care il are. Unul dintre jucatori da cu zarul cu operatii matematice. Operatia matematica indicata de zar va fi folosita cel putin o data in ecuatia ta. Imediat ce s-a dat cu zarul vei incepe sa cauti printre jetoanele cu amprente acele cifre care iti vor folosi la obtinerea unei ecuatii al carei rezultat sa fie cel de pe cardul cu misiune. Primul jucator care rezolva misiunea striga tare “Misiune indeplinita” si scapa de cardul cu misiunea respectiva.
Ceilalti jucatori isi pun cardurile cu misiuni pe care nu au reusit sa le finalizeze la fundul teancului lor de carduri. Toate jetoanele cu amprente sunt puse la loc in centru. Daca un jucator striga “Misiune indeplinita”, dar ecuatia nu este corecta, el trebuie sa traga un card cu o misiune din teancul din centru. Jocul continua pana cand unul dintre jucatori reuseste sa rezolve toate misiunile si nu mai ramane cu nici un card. Acela este castigatorul. Ecuatiile au doar solutii pozitive formate din numere intregi. Fiecare misiune are mai multe solutii.
Jocurile Chalk and Chuckles sunt ideale pentru dezvoltarea creativitatii, a increderii in fortele proprii si a responsabilitatii, toate acestea intr-o maniera educativa si distractiva. Ele sunt concepute tinand seama de ultimele cercetari in materie de dezvoltare a copiilor.
Pentru a contribui la dezvoltarea functiei cognitive fiecare joc Chalk and Chuckles se poate juca in mai multe variante. Produsul este lucrat manual, fiind fabricate din lemn si imprimate cerneala non-toxica.
Ambalajul este confectionat din hartie si carton reciclat si este imprimat cu cerneala pe baza de soia.
Zarul este confectionat din lemn si este vopsit cu vopsea non-toxica.
Dimensiune: 22.4 x 22.4 x 6.35 cm
Varsta recomandata: 7 ani +
Contraindicat copiilor sub 3 ani. Contine piese mici ce pot fi inghitite. Nu lasati copiii sa bage jetoanele in gura.
Atentie! Ochelarii de Spion se vor folosi doar pentru acest joc. Nu ii purtati o perioada lunga de timp.
Cod: EDC-100185 Categorie: Jocuri Matematice Producător: Chalk and Chuckles

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere