Dispozitiv pentru sunet si lumina Ariciul Henry (0m+)

Cod: 9L-AKA0051

Sunetele calmante si luminita gentila si calda ajuta la pregatirea bebelusului pentru un somn de noapte linistit! mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

De la expertii companiei GRO, jucaria este un companion dragut, proiectat sa te ajute pe tine si pe copilul tau in ceea ce priveste un somn de noapte satisfacator. Sunetele calmante si luminita gentila si calda ajuta ...

gro

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: Stoc 0

229 LEI

Alerta produs

Anunta-ma cand produsul revine in stoc

Sunetele calmante si luminita gentila si calda ajuta la pregatirea bebelusului pentru un somn de noapte linistit!

De la expertii companiei GRO, jucaria este un companion dragut, proiectat sa te ajute pe tine si pe copilul tau in ceea ce priveste un somn de noapte satisfacator. Sunetele calmante si luminita gentila si calda ajuta la pregatirea bebelusului pentru un somn de noapte, in timp ce sistemul inteligent de detectare a plansetului bebelusului ii ajuta sa se calmeze pe timpul noptii.

-Minunile facute de sunetele albe: grozave pentru bebelusii agitati si pentru ameliorarea colicilor, sunetele albe sunt dovedite sa calmeze si sa relaxeze bebelusii, fiind replica a sunetelor pe care ei le aud inainte de nastere, si de aceea este un avantaj atunci cand vreti sa culcati copilul.

-4 sunete calmante: bataie de inima, ploaie, sunet alb static, cantec de leagan de Brahm

-Securizare prin prindere cu arici: se poate atasa de patut, carucior sau in masina

-Setari ajustabile: puteti modifica sunetul si lumina potrivita pentru bebelusi. 

Ajutor pentru somn

-Senzor Anti-Plans

-Se potriveste de la nastere

-Jucarie frumoasa si moale

-Opereaza pe baterii 

Sunet

-4 sunete calmante ajustabile

-Volum ajustabil

-Sunetul merge timp de 30 minute

-Replica a sunetelor din burta mamei

Lumina

-3 nivele de lumina

-Lumina se inchide dupa 30 minute

Siguranta

AVERTISMENT: Cititi intotdeauna instructiunile inainte de folosire. In conformitate cu Directivele Jucariilor Sigure si cu Standardele Europene EN 71-1/2/3, Directivele EMC. In conformitate cu standardul jucariilor australiene AS/NZS ISO 8124. Va rugam sa indepartati din pachet jucaria inainte sa o dati copilului. Jucariile moi nu ar trebui lasate in patutul copiilor peste noapte. Va rugam sa indepartati jucaria de langa copil in timpul somnului. A se spala doar la suprafata. A nu se spala la masina de spalat. Stergeti cu o carpa umeda. Inlocuiti bateriile folosind o surubelnita stea pentru a indeparta suruburile usitei de plastic din compartimentul bateriilor. Asigurati-va ca introduceti bateriile corect, sub supravegheara unui adult daca este cazul, si urmati intotdeauna instructiunile bateriei. Nu amestecati baterii vechi cu unele noi. Bateriile reincarcabile trebuie indepartate inainte de a fi reincarcate.

Cod: 9L-AKA0051 Categorie: Lampi Veghe Producător: gro

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere