LEGO Ninjago Docurile Orasului

Cod: EVS-leg_70657

Distreaza-te cu Lloyd, Cole si amicii la docurile din The Lego Ninjago Movie si apara-te de atacurile lui Garmadon! mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

Acest set super detaliat include un port cu macara functionala si barca, plus doua niveluri cu cladiri din Vechiul Oras, inclusiv un magazin de verdeturi cu standuri care se pot rasturna si o rotiserie care se invarte...

LEGO

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: Stoc 0

1.100 LEI

Livrare gratuită

Alerta produs

Anunta-ma cand produsul revine in stoc

Distreaza-te cu Lloyd, Cole si amicii la docurile din The Lego Ninjago Movie si apara-te de atacurile lui Garmadon!

Acest set super detaliat include un port cu macara functionala si barca, plus doua niveluri cu cladiri din Vechiul Oras, inclusiv un magazin de verdeturi cu standuri care se pot rasturna si o rotiserie care se invarte; o casa cu o camera de harti si bucatarie/dormitor; atelierul unui sculptor, plus un dojo.
Traieste viata moderna din Orasul Ninjago pe strada cu camera de ceai si sala de jocuri cu reclame alternative, jocuri construibile, aparat de racoritoare functional si un balon construibil in forma de purcelus atasat de acoperis.
Setul include minifigurinele Lego Ninjago Lloyd, Cole (in haine de zi cu zi), Garmadon, Soldatul Puffer, Runje, Chan Kong-Sang, Runme, Runde, Dareth, Lil Nelson, Mystake, Chad si Betsy (cu o figurina bebelus).
Design modular pentru joaca usoara, include un port, Vechiul Oras (nivelul inferior si superior) precum si strada principala.
Nivelul inferior include: un magazin de verdeturi cu standuri care se pot rasturna si o rotiserie; o alee si atelierul unui sculptor cu statuie construibila si fragmente de statui.
Nivelul superior include casa lui Runde exploratorul si Mystake, precum si dojo-ul lui Dareth.
Casa include o camera cu harti echipata cu diverse elemente precum un glob pamantesc, un sextant si un volum cu o carte de joc cu Atlantis colectionabila in interior, usi glisante, bucatarie/dormitor cu cuptor, chiuveta, paturi supraetajate separabile si elemente asortate precum un televizor si un acoperis cu puncte de atasare pentru doua minifigurine.
Dojo-ul este echipat cu patru katana, patru shuriken, suporturi de arme si elemente precum o brosura pentru turneul lui Sensei Chen, trei trofee si zid exterior cu un sul de pergament.
Strada include camera de ceai a exploratorului si a lui Mystake, o sala de jocuri cu reclama, si un stand de ziare cu trei elemente Ninjago.
Camera de ceai include un pult pentru servire, usa care se deschide, balanta, ceainic, cana si doua elemente Ninjago.
Sala de jocuri include doua aparate construibile, un aparat de dulciuri, reclame alternative, automat de racoritoare functional cu bancnota si trei doze de suc, plus un balon construibil in forma de purcelus atasat de acoperis.
Armele includ sabia lui Lloyd, cele patru katana ale lui Garmadon precum si motofierastraul soldatului Puffer.
Accesoriile includ telefonul lui Cole, undita lui Runje, bancnota lui Chan Kong-Sang, ciocanul si dalta lui Runme, ghipsul lui Lil Nelson, cupa lui Chad si sticla lui Betsiy.
Conecteaza-l la 70620 Orasul Ninjago pentru aventuri ninja nesfarsite.
Aceasta jucarie fantastica masoara peste 37 cm inaltime, 38 cm lungime si 25 cm latime.


Numarul pieselor in cutie: 3553

Numarul minifigurinelor in set: 13

Varsta recomandata: 12 ani+

Cod: EVS-leg_70657 Categorie: LEGO Ninjago Producător: LEGO

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere