LEGO Ninjago Groapa Dragonilor

Cod: EVS-leg_70655

Fii curajos si intra pe Arena Dragonilor! mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

Alatura-te eroilor ninja intr-o lupta impotriva Baronului de Fier si a Vanatorilor de Dragoni pe Arena Dragonilor Lego Ninjago, formata din trei sectiuni detasabile pentru o joaca usoara.Tribuna contine un tron pentru...

LEGO

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: Stoc 0

700 LEI

Livrare gratuită

Alerta produs

Anunta-ma cand produsul revine in stoc

Fii curajos si intra pe Arena Dragonilor!

Alatura-te eroilor ninja intr-o lupta impotriva Baronului de Fier si a Vanatorilor de Dragoni pe Arena Dragonilor Lego Ninjago, formata din trei sectiuni detasabile pentru o joaca usoara.
Tribuna contine un tron pentru Baronul de Fier, stand pentru arme si o poarta care se deschide pentru a elibera Dragonul de Pamant in arena.
Setul contine si un turn de veghe cu lansator dublu de rachete pe acoperis, telescop construibil si o fierarie, plus o celula de inchisoare cu trapa prin care poate fi aruncata o minifigurina in arena.
Lupta pentru cele patru elemente colectionabile ale Armurii de Dragon (purtate in acest set de catre Mestrul Dragonilor) cu noua minifigurine si armele acestora.
Setul include noua minifigurine Lego Ninjago: Maestrul Dragonilor, Jay, Zane, Cole, Kai, Baronul de Fier, Arkade, Heavy Metal si Chew Toy.
Arena Dragonilor are trei sectiuni detasabile: o tribuna, un turn de veghe si o inchisoare.
Tribuna este prevazuta cu o arcada cu poarta de intrare operata printr-o rotita, un tron sub forma de cap de dragon pentru Baronul de Fier, un stand pentru arme cu o coasa si o lama in forma de semiluna, plus decoratii din oase de dragon si elemente de flacari translucide.
Turnul de veghe este inarmat cu un lansator de rachete pe acoperis, un telescop construibil la nivelul doi si o fierarie cu un ciocan si doua sabii.
Inchisoare include o celula cu usa care se deschide si trapa prin care poate cadea o minifigurina in arena.
Dragonul de Pamant are falci care se deschid, gat, aripi cu lame, si picoare articulate si coada cu ciocan.
Maestrul Dragonilor este echipat cu toate cele patru elemente colectionabile ale Armurii de Dragon: Coiful Dragonului, Platosa Dragonului, Lama Dragonului si Scutul Dragonului.
Printre arme se numara kusarigama si katana lui Jay, arcul cu sageti al lui Zane, cele doua katane ale lui Kai (dintre care una e construibila), sabia tanto, bratul robotic si toiagul Baronului de Fier, si pusca cu lant a lui Heavy Metal.
Recreeaza si joaca pe roluri scene epice din serialul TV NINJAGO Maestrii Spinjitzu.
Gaseste elementele colectionabile ale Armurii de Dragon in 70650 Aripa Destinului, 70652 Stormbringer, 70653 Firstbourne si 70654 Dieselnaut.
Arena dragonilor masoara peste 27 cm inaltime, 51 cm lungime si 20 cm latime.
Dragonul masoara peste 9 cm inaltime, 28 cm lungime si 25 cm latime.


Numarul pieselor in cutie: 1660

Numarul minifigurinelor in set: 9

Varsta recomandata: 9 - 14 ani

Cod: EVS-leg_70655 Categorie: LEGO Ninjago Producător: LEGO

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere