LEGO Technic Aventura Extrema

Cod: EVS-leg_42069

Cerceteaza teritorii neexplorate cu acest vehicul de aventura extrema! mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

Bucura-te de expeditii palpitante cu vehiculul de aventuri extreme, avand patru senile independente cu priza la sol, suspensie functionala, vinci functional, directie frontala si o multime de functii palpitante.Deschi...

LEGO

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: Stoc 0

650 LEI

Livrare gratuită

Alerta produs

Anunta-ma cand produsul revine in stoc

Cerceteaza teritorii neexplorate cu acest vehicul de aventura extrema!

Bucura-te de expeditii palpitante cu vehiculul de aventuri extreme, avand patru senile independente cu priza la sol, suspensie functionala, vinci functional, directie frontala si o multime de functii palpitante.
Deschide usile cu ridicare pe verticala si priveste cum scara coboara in pozitie, roteste manivela pentru a ridica cortul integrat de pe acoperis, deblocheaza hayonul pentru a accesa sertarul de depozitare culisant cu lopata, sau ridica capota pentru a dezvalui un motor puternic V8 cu pistoane in miscare.
Acest impresionant model Lego Technic 2 in 1 include de asemenea un compartiment lateral de depozitare care se deschide, continand o trusa de prim ajutor si doua stingatoare de incendiu, portbagaj pe acoperis cu doua canistre verde inchis si o schema de culori galben, negru si mov cu detalii decorative autocolante.

Numarul pieselor in cutie: 2382

 

Varsta recomandata: 11 - 16 ani

Cod: EVS-leg_42069 Categorie: LEGO Technic Producător: LEGO

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere