Joc interactiv - Why Connect?

Cod: EDC-100191

Jocul Why Connect este un minunat joc de logica cu care vei descoperi conexiuni logice intre piesele cu imagini. mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

Un super joc de logica de care nu te vei plictisi niciodata! In plus, nu depinzi de nici o tablita de joc; ai nevoie doar de o suprafata drepata pe care sa pui piesele! Ajuta piesele de joc cu imagini sa se "imprieten...

Chalk and Chuckles

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: In stoc

64 LEI

Jocul Why Connect este un minunat joc de logica cu care vei descoperi conexiuni logice intre piesele cu imagini.

Un super joc de logica de care nu te vei plictisi niciodata! In plus, nu depinzi de nici o tablita de joc; ai nevoie doar de o suprafata drepata pe care sa pui piesele! Ajuta piesele de joc cu imagini sa se "imprieteneasca", descoperind nenumarate conexiuni logice intre ele. Cu cat vei face mai multe conexiuni intre piese atunci cand este randul tau, cu atat mai multe puncte vei primi.
Rosteste cu voce tare argumentul pentru conexiunea respectiva si vezi ce parere au prietenii tai! Oare vor accepta sau vor respinge argumentul tau? Jocul testeaza si dezvolta abilitatea de categorizare, logica, identificarea legaturii dintre obiecte, imaginatia si creativitatea. In plus, rostind cu voce tare argumentul copiii isi dezvolta si capacitatea de capacitatea de comunicare prin limbaj verbal.
Jocul este recomandat pentru: 2- 4 jucatori.
Setul include: 90 de piese cu imagini, 4 suporturi din lemn pentru piesele cu imagini, 1 saculet din material textil, carnetel pentru inregistrarea scorurilor, 1 brosura cu exemple de conexiuni logice, instructiuni.
Regulament: Un jucator incepe jocul punand jos 2 piese, formand astfel o conexiune.
El trebuie sa spuna cu voce tare care este legatura dintre cele 2 piese. Spre exemplu, banana si lapte -ambele sunt alimente sanatoase. Jocul continua in sensul acelor de ceasornic, cu jucatorii care incearca sa faca conexiuni logice cu piesele date deja jos de ceilalti jucatori. Dupa ce un jucator pune o piesa jos, el trage intotdeauna o piesa din saculet, astfel va avea mereu pe tabla 6 piese de joc.
Cand nu mai exista nici o piesa in saculet si cand toti jucatorii si-au folosit toate piesele de pe tablita, jocul se incheie. Jucatorii isi calculeaza punctajul si cel care a obtinut cel mai mare numar de puncte castiga jocul.
Jocul are 2 variante de joc:
Jocul usor (Varianta scurta) - se joaca cu 58 de piese de joc rosii + 2 Baghete magice
Jocul avansat (Varianta lunga) - se joaca cu 58 de piese de joc rosii + 30 de pises de joc albastre + 2 Baghete magice.
Jocurile Chalk and Chuckles sunt ideale pentru dezvoltarea creativitatii, a increderii in fortele proprii si a responsabilitatii, toate acestea intr-o maniera educativa si distractiva. Ele sunt concepute tinand seama de ultimele cercetari in materie de dezvoltare a copiilor.
Pentru a contribui la dezvoltarea functiei cognitive fiecare joc Chalk and Chuckles se poate juca in mai multe variante. Produsul este lucrat manual, fiind fabricat din lemn si imprimat cu cerneala non-toxica.
Ambalajul este confectionat din hartie si carton reciclat si este imprimat cu cerneala pe baza de soia. 
Dimensiune: 22.4 x 22.4 x 6.35 (cm)
Varsta recomandata: 6 - 12 ani
Contraindicat copiilor sub 3 ani. Contine piese mici ce pot fi inghitite.
Cod: EDC-100191 Categorie: Jocuri de Logica Producător: Chalk and Chuckles

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere