Petrecerea din padure

Cod: EDC-100163

Jocul Intercativ Petrecerea din padure devine din ce in ce mai palpitant cu fiecare tura pentru ca traseul este mereu altul. mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

Esti asteptat la super petrecerea din padurea magica. Sunt o multime de comenzi pe care trebuie sa le onorezi si trebuie sa aduni alimentele cat mai repede. Ajuta animalutele sa scoata mancarea ascunsa in pamant. Urma...

Chalk and Chuckles

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: In stoc

49 LEI

Jocul Intercativ Petrecerea din padure devine din ce in ce mai palpitant cu fiecare tura pentru ca traseul este mereu altul.

Esti asteptat la super petrecerea din padurea magica. Sunt o multime de comenzi pe care trebuie sa le onorezi si trebuie sa aduni alimentele cat mai repede. Ajuta animalutele sa scoata mancarea ascunsa in pamant. Urmareste in gand traseul, fara sa folosesti degetelele, de la animalut la mancare. Aduna toate cele 5 alimente pentru a completa comanda si a merge la petrecere.
Jocul devine din ce in ce mai palpitant cu fiecare tura pentru ca traseul este mereu altul. Jocul contribuie la dezvoltarea gandirii logice, a memoriei vizuale, a atentiei, a rabdarii si vederii spatiale. In plus, in contextul jocului copiii vor intelege importanta intrajutorarii semenilor mai putin privilegiati.
Setul include: 2 carduri cu animale cu model fata - verso, 2 carduri cu traseul din pamant cu model fata -verso, 2 carduri cu alimente cu model fata-verso,spinner, 20 de jetoane cu alimente, 8 carduri cu comenzi, 2 jetoane cu inimioare, o punga pentru alimente, instructiuni, Jocul este pentru 1- 2 jucatori.
Regulament: Fiecare jucator invarte pe rand spinner-ul. Daca spinner-ul indica un animalut: Ambii jucatori urmareasc in gand, fiecare pe plansa sa, cararea din pamant de la animalut pana la aliment. Jucatorul care identifica primul traseul corect pana la un aliment, primeste un jeton cu respectivul aliment.
Daca traseul identificat este gresit trebuie sa dai un jeton inapoi. Daca spinner-ul indica "swap" jucatorii schimba intre ei cate un jeton cu mancare. Daca spinner-ul indica Order Mix Up (Comenzi amestecate) jucatorii fac schimb de comenzi. Ca jocul sa fie si mai palpitant, dupa fiecare tura jucatorii intorc cardurile cu cararea, animalutele si mancarea de pe o parte pe cealalta - astfel traseul va fi altul. Jocul continua pana cand unul dintre jucatori anunta ca si-a completat comanda cu toate alimentele necesare pentru petrecere. Acest jucator este castigator.
Folosind punga "CARE" ii puteti invata pe cei mici despre importanta intrajutorarii celor mai putin privilegiati - alimentele care nu sunt folosite pentru completarea comenzii pot fi adunate in punguta si pastrate pentru cei saraci.
Jocurile Chalk and Chuckles sunt ideale pentru dezvoltarea creativitatii, a increderii in fortele proprii si a responsabilitatii, toate acestea intr-o maniera educativa si distractiva. Ele sunt concepute tinand seama de ultimele cercetari in materie de dezvoltarea a copiilor.
Pentru a contribui la dezvoltarea functiei cognitive fiecare joc Chalk and Chuckles se poate juca in mai multe variante. Produsul este lucrat manual.
Ambalajul este confectionat din hartie si carton reciclat si este imprimat cu cerneala pe baza de soia .
Dimensiune: 33 x 12.7 x 6.5 cm
Varsta recomandata: 6 ani +
Contraindicat copiilor sub 6 ani. Contine piese mici ce pot fi inghitite.
Cod: EDC-100163 Categorie: Jocuri de Logica Producător: Chalk and Chuckles

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere