Sa construim labirintul

Cod: EDC-98215

Reprezentand o adevarata provocare pentru gandire, acest joc ii familiariza pe copii cu stiintele exacte intr-un mod amuzant. mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

Construieste un labirint potrivind pe tablita piese colorate de diferite forme, urmarind modelele de pe cardurile cu activitati. Ghideaza mingiuta prin labirintul miscator cu o multime de obstacole ce iti vor pune cu ...

Learning Resources

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: In stoc

178 LEI

Reprezentand o adevarata provocare pentru gandire, acest joc ii familiariza pe copii cu stiintele exacte intr-un mod amuzant.

Construieste un labirint potrivind pe tablita piese colorate de diferite forme, urmarind modelele de pe cardurile cu activitati. Ghideaza mingiuta prin labirintul miscator cu o multime de obstacole ce iti vor pune cu siguranta abilitatile logice la incercare. Folosindu-te de cunostintele de inginerie, inclina si ghideaza mingiuta direct la tinta. Poti construi nenumarate modele de labirint pentru un joc din ce in ce mai palpitant.
Jocul include: tablita, 17 piese de diferite culori si forme pentru construit labirintul, 4 mingiute, 10 carduri cu activitati cu model fata-verso si instructiuni.
Varsta recomandata: 5- 9 ani
Cod: EDC-98215 Categorie: Jocuri de Logica Producător: Learning Resources

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere