CAMELEON - PUZZLE MAGNETIC

Cod: OKD-91150

Puzzle magnetic creativ Grimm's Spiel und Holz Design cu 50 de piese colorate avand forma unui cameleon. mai mult ...

0 out of 5 based on customer ratings
(0 pareri)

Culori delicioase, forme diverse si magneti lipiciosi - o combinatie ce imbie la joc creativ, provocand imaginatia si indemanarea! Cele 50 de piese ale setului reprezinta punctul de plecare pentru a transpune in imagi...

GRIMM'S

Trimite comanda astazi pana in ora 14:30 si estimam ca vei primi produsul maine intre orele 9:00 - 17:00

Disponibilitate: Stoc 0

157 LEI

Alerta produs

Anunta-ma cand produsul revine in stoc

Puzzle magnetic creativ Grimm's Spiel und Holz Design cu 50 de piese colorate avand forma unui cameleon.

Culori delicioase, forme diverse si magneti lipiciosi - o combinatie ce imbie la joc creativ, provocand imaginatia si indemanarea! Cele 50 de piese ale setului reprezinta punctul de plecare pentru a transpune in imagini propriile idei creative. Imbinarea de forme si culori reprezinta o continua invitatie de a inventa noi si noi imagini, jucatorul dezvoltandu-si astfel imaginatia, indemanarea si concentrarea pentru a forma tablouri unice!

Spre deosebire de puzzle-urile clasice care pot fi folosite doar pentru reproducerea imaginii initiale, puzzle-urile Grimm's Spiel und Holz Design se adreseaza imaginatiei creative si incurajeaza jocul liber (open-ended play), permitand o larga varietate de combinatii. Pe langa reproducerea modelelor sugerate de producator pe spatele ambalajului ca intr-un joc de puzzle clasic, Puzzle-urile magnetice Grimm's Spiel und Holz Design pot fi folosite pentru creatii libere, individuale, punand la indemana jucatorului o mare diversitate de forme si culori prin care isi poate crea propriile tablouri.

Cutia magnetica cu 2 tavite este usor de transportat, fiind o alegere fireasca pentru vacante si calatorii.

Pentru o mai larga paleta de optiuni, piese sale pot fi combinate cu cele ale altor Seturi magnetice dand nastere unor tablouri complexe si pline de fantezie. Se recomanda mutarea pieselor pe Tabla de joc tip Black Board pentru a obtine un spatiu mai generos de aranjare a pieselor.

Datorita modelului si bogatiei de culori, Puzzle-ul magnetic Cameleon este totodata un cadou elegant si memorabil pentru orice copil creativ!

Recomandare de varsta: jucarii copii 3ani+, jucarii prescolari, jucarii scolari, jucarii recreative adolescenti

Dimensiuni produs: cutie 20cm, lungime 16cm, grosime piese 0,4cm, 22 de piese in 2 tavite metalice, patrate. 

Materiale folosite: lemn de mesteacan sau plop, culori non-toxice pe baza de apa, magneti

Producator: Grimm's Spiel und Holz Design

AVERTISMENT: PRODUSUL ESTE RECOMANDAT COPIILOR CU VARSTE DE PESTE 3 ANI! PRODUSUL CONTINE PIESE MICI CARE POT FI INGHITITE CU USURINTA!

Cod: OKD-91150 Categorie: Jocuri Magnetice Producător: GRIMM'S

Calculat din 0 pareri

0 total
0
0
0
0
0

Adauga o parere